г.Харьков, ул. Танкопия 20 А +380939110511 info@eastnet.com.ua

Тарифи

Вартість інтернету для офісу

Стандарт

180 / міс
  • до 20 Мбіт/сек.

Прогресив

300 / міс
  • до 50 Мбіт/сек

Эліт

600 / міс
  • до 100 Мбіт/сек
1. Вартість підключення до послуги – 1500 грн. (за наявності технічної можливості). 2. Підключення абонентів до послуги Інтернет у зоні покриття прокладається кабелем “ОКт-Д діелектрик підвіс”, 100 м. входить у вартість підключення, кожний наступний метр 12 грн./м.

Гарантований канал

Стандарт

250 / міс
  • до 20 Мбіт/сек.

Прогресив

400 / міс
  • до 50 Мбіт/сек

Эліт

700 / міс
  • до 100 Мбіт/сек
1. Вартість підключення до послуги – 1500 грн. (за наявності технічної можливості). 2. Підключення абонентів до послуги Інтернет у зоні покриття прокладається кабелем “ОКт-Д діелектрик підвіс”, 100 м. входить у вартість підключення, кожний наступний метр 12 грн./м. 3. У всіх тарифних планах доступна статична (реальна) IP адреса.

Заявка на підключення

    Докладніше

    Підключення юридичних осіб

    Дані тарифні плани передбачають: одну виділену постійну IP-адресу на вимогу абонента без додаткової плати; симетричний резервований канал (швидкість прийому інформації дорівнює швидкості передачі); пріоритет в обслуговуванні, вирішенні ситуацій у день подання заявки; ведення документації та відправлення її абоненту (угоди, рахунки, акти виконаних робіт); додзвон до оператора позачергово. Заявлені значення швидкостей доступу відносяться до технічних параметрів послуги кінцевим користувачам і максимально можливі. Фактична швидкість доступу до Інтернет-ресурсів може відрізнятись і залежить від можливих обмежень кінцевих ресурсів, маршрутизації даних та можливостей обладнання абонента. Списання абонентської плати провадиться помісячно у повному обсязі 1-го числа кожного місяця. Поріг відключення послуги – 0 грн. При перевищенні порога відключення послуга вимикається, та списання абонентської плати припиняється. Надання послуги доступу до Інтернету буде відновлено після поповнення особового рахунку на суму, що дорівнює вартості вашого місячного тарифного плану. Тарифні пропозиції діють для підключення абонентів – юридичних чи фізичних осіб у нежитлових приміщеннях будь-якої форми власності, юридичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність з відкриттям офісу у житлових приміщеннях будь-якої форми власності